Header_mobil_gangvide

BRÖLLOP, FEST, KOLLO, läger
ELLER ert företag?

Ett bra möte kräver rätt omgivning och inramning. Trivs deltagarna blir sammankomsten mer givande för alla. Vi välkomnar grupper av alla slag till När på sydöstra Gotland - långt ifrån storstadens stress! Det gäller såväl företag, grupper från kommun/landsting som ett fotbollsläger med elvaåringar. Hos oss vistas du i en genuin gotländsk hemmamiljö, nära till boende, aktiviteter och natur. Här finns inget yttre som stör, och inga som vi stör!

Vi jobbar bara med en grupp åt gången.
Vi erbjuder lokaler för både stora konferenser och små möten.
Modern teknik samt mat och dryck av kvalitet i en ombonad miljö med nostalgisk inramning.
Vi ser gärna att ni tillbringar natten här hos oss, och då erbjuds vår frukostbuffè.

loading...

allt för ditt event:

  • Lokaler med modern teknik, Wi-Fi, DVD, Tv, storbild, whitebord, i flera lokaler (overhead och video) 
  •   Flera arbetsrum med teknik kan erbjudas.  
  • Boende och mat i vacker miljö utmed Närsån. Vi tar emot upp till 100 personer som bor i fina  6 eller 8-bädds stugor eller i B&B rum. Frukost eller helpension kan bokas och serveras vid cafèet vid bryggan, magasinet eller växthuset.
  • Inom 2 km finns sandstränder, 18-håls golfbana, välsorterad ICA affär, spelplatsen ”Närsakar scen”, vandringsled "Linnéstigen" och idrottsplats med tennisbana.
  • Aktiviteter; På gården finns kanoter och Paddle Boards, möjlighet till fiske, bad, traktortur, bordtennis,  biljard,  eller att umgås och mysa med djuren eller starta motorer.
    Det finns även möjlighet till filmvisning i vår biograf, vinylbar för kvällspasset med över 1000 gamla vinylskivor, allt i en nostalgisk miljö. Ni vistas i en av dom mest genuina orterna på Gotland vad gäller dialekt, traditioner och gamla gutniska lekar, och där kan vi få hjälp av en världsmästare i "Stångstörtning" som instruerar oss och ger prov på tekniken.
Stora utställningsytor, ca 2000 kvm inomhusyta för olika arrangemang
Stora utställningsytor
Vi kan erbjuda över 2000 kvm inomhusyta för olika arrangemang, utställningar, möten!