Header_mobil_gangvide

FOTBOLLSLÄGER PÅ GOTLAND

Välkomna till När på sydöstra Gotland. Långt ifrån storstadens stress, jakt på träningstider och bristen på gräsplaner.
Läs mer här (PDF)
 

 • Träning
  På vår fotbollsanläggning i När har ni tillgång till två mycket fina fotbollsplaner, nyrenoverade omklädningsrum, servicebyggnad, motionsspår och tennisbana. Vi kan hjälpa till att arrangera både träningsmatcher och cuper med lokala lag.
 • Boende och mat
  Gangvide farm är en bondgård cirka 1 km från När som erbjuder boende, matservering och aktiviteter. Gården ligger utmed Närsån. Ni bor i fina nybyggda 8-bädds stugor. Vi kan erbjuda upp till 70 bäddar. Frukost eller helpension kan bokas och serveras vid cafèet vid bryggan utmed ån. Inom 2 km finns sandstrand, 18-håls golfbana, välsorterad ICA affär, spelplatsen ”NärsakarScen” vandringsled "Linnéstigen" och Idrottsplats med tennisbana.
 • Aktiviteter
  På gården finns kanoter och mindre båtar, möjlighet till fiske, bad, traktortur, bordtennis, flipperspel, biljard, dart eller att umgås och mysa med djuren. Det finns även möjlighet till filmvisning i vår biograf. Vinylbar för dom mer vuxna med över 1000 gamla vinylskivor, mycket nostalgi, där ledarna kan samla kraft och smida taktik.
 • Priser
  Bokning av paketresa inkluderar: Boende med frukost eller helpension med tillgång till fotbollsanläggning och aktiviteter enligt ovan. I samband med paketbokningen bestämmer ni träningstider, aktiviteter och får information om menyn.
 • Paket 1: Boende och frukost, 2 dygn 830 kr/deltagare.
 • Paket 2: Boende med helpension, 2 dygn 1.160 kr/deltagare.
 • Paket 3: Boende med helpension, 3 dygn 1.515 kr/deltagare.

Priserna är ungefärliga, begär alltid offert.

loading...
Vid bokning av två lag om ca 16 spelare i varje lag bjuder Gangvide farm på uppvisning av och prova på Gutniska lekar med instruktörer.

Idrottens Ö är ett samarbete mellan den gotländska idrottsrörelsen, Gotlands Idrottsförbund och besöksnäringen på Gotland. Genom Idrottens Ö erbjuder Destination Gotland resor och boendepaket till förmånliga priser i samband med olika idrottsarrangemang, läger eller idrottsmöten på Gotland.
Fotbollsläger i När med boende på Gangvidefarm